Hyvää pääsiäistä! (Mukana ohjeet ”sormijalkaisen” askarteluun.)

 

Pääsiäisen kunniaksi työskentelimme kerholaisten kanssa eräänlaisia sormijalkaisia pupuja, tipuja yms rakennellen. Tästä linkistä voi tulostaa malleja, joista voi helposti askarrella juurikin kananmunan muotoisia pikku nukkeja, tai liittää malliin tassuja ja korvia sen mukaan minkä eläimen haluaa tehdä. Malli kannattaa liimata kartongille ennen leikkaamista.

Mikäli ei ole tulostinta käytettävissä, voi piirtää paperille/kartongille juomalasin reunaa kynällä seuraten ympyrän, ja halutessa muokata sitä pääsiäismunan/pupun/tipun muotoiseksi. Reiät sormille voi piirtää kolikkoa apuna käyttäen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s