Kevään nukketeatterikerhot; tähän mennessä tapahtunutta.

Tämän kevään nukketeatterikerhoissa on saatu jo paljon aikaiseksi, ja tässä hieman kerrontaa ja kuvia kerhojen tähänastisista juonenkäänteistä. Kerhoja on tällä hetkellä kaksi, toinen Masalan koululla ja toinen Kartanonrannan koulussa.

Kerhojen alkaessa kyselin lapsilta haluavatko he tehdä jostain tutusta tai valmiista tarinasta näytelmän, mutta molemmissa kerhoissa lapset halusivat itse keksiä tarinat. Tuumasta toimeen:

Tarinat kertovat mm. prinsessoista, salapoliiseista, ynnä lemmikkien seikkailuista. Kun tarinat oli kirjoitettu, oli aika tietenkin ruveta rakentamaan nukkeja. Jotkut laativat tarinansa hahmoista myös suuntaa-antavia piirroksia:

Koska lapset keksivät itse tarinat, saattoi niihin tulla hahmoja kuin sieniä sateella, ja jouduin hieman toppuuttelemaan lapsien luomisvimmaa. Koska hahmoja kuitenkin tuli useita, rakensimme nuket puukauhoista, joista saa helposti ja nopeasti tehtyä hahmoja. Masalan kerholaiset olivatkin jo syksyllä tehneet kauhanukkeja, ja toivovat saavansa tehdä niitä nytkin. Kauhat ja kankaat ovat kierrätysmateriaalia. Ja tässä muutamia kuvia valmiista nukeista (nukkeja on paljon lisääkin):

Kunhan saamme viimeisetkin nuket tehtyä ja lavasteet kuntoon, kerron lisää kuvien ja mahdollisimman pian myös pienten videoiden kera kerhojen touhuista kevään mittaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s