Helppo ”Dia de los muertos”-naamio (halloween-naamio) – VIELÄ EHTII!

Eilen vietimme upean ja toiminnantäyteisen Dia de los muertos-aiheisen päivän(suom. pyhäinpäivä) Masalan koulun 2B-luokan kanssa, ja päälle päätteeksi homma jatkui samalla teemalla nukkiskehon kanssa. Klikkaamalla ylläolevaa linkkiä saat enemmän tietoa mitä Dia de los muertos tarkoittaa.

Naamiopohjat voi tulostaa netistä, tässä linkki viiksekkääseen sydänotsaiseen naamioon, ja tässä kukkaotsaiseen naamion ilman viiksiä. (Nämä ja paljon muuta kivaa tekemistä löytyy osoitteesta www.triedandtrueblog.com.) Alempana on kuvat molemmista versioista. Naamiot väritettiin tusseilla, taakse liimattiin kartonkia tueksi, ja leikkaamisen jälkeen kiinnitettiin kuminauha. Helppo tapa tehdä näyttävä ja erikoinen naamio halloweeniksi. Tämänlaisilla naamoilla olisi tulevaisuudessa hauskaa tehdä pantomiimi-kokeiluja lasten kanssa.

2B-luokkalaiset rakensivat vanupuikoista ja kartongista myös keppinuken. Keppinukeilla tehtiin pieniä improesityksiä ja tietenkin niistä suurin osa tallennettiin. Lapset keksivät hauskoja pikku tarinoita ja vitsejä, mikä sopi teemaan kuin nenä päähän. Alla kuvia työn touhusta ja valmiista tuotoksista.

Kuulen mielelläni myös lukijoiden ajatuksia, kysymyksiä, ja ehkä linkkivinkkejä uusiin idoihin. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s