Nukketeatterikerhon kuulumisia.

Nukketeatterikerho on ehtinyt kokoontua kaksi kertaa, ja tässä hieman juttua ja kuvia siitä mitä ekoilla kerroilla yhdessä touhuiltiin.

Ensimmäinen kokoontuminen meni tutustumisen merkeissä, laadimme yhdessä kerholle säännöt, ja pidemmittä puheitta aloimme rakentaa nukkeja. Koulun vahtimestari oli tosi avulias ja toi kerhohuoneeseen hienon nukketeatterisermin, jonka avulla voimme jatkossa harjoitella ja tutkia miten kaikki toimii. Kun nuket olivat valmistuneet, ehdimmekin kokeilla sermin takana olemista tuokion verran, ja se oli hauskaa.

 

Toisella kokoontumiskerralla otimme tutkittavaksi vanhan tutun Korppi ja kettu-tarinan. Luimme tarinan, ja keskustelimme tarinan hahmoista; ulkonäöstä, luonteesta ja liikkumisesta. Teimme jopa kuvallisen suunnitelman hahmoista. (Lukemassamme tarinassa ketun ja korpin lisäksi on myös emäntä joka tuo juuston kuivumaan ulos, niinkuin ennenvanhaan.) Jälleen eräs idearikas kerholainen keksi että kuvallisia suunnitelmia voisi käyttää näytelmän mainoksina, ja täytyy myöntää että idea on hyvä. Harmi etten itse keksinyt. 🙂 Ensi kerralla alamme valmistaa näytelmän nukkeja. Alla kerholaisten laatimat ihastuttavat suunnitelmat.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s